Евтини автобусни билети от Банско до Пловдив

ср, 24.07
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от Банско до Пловдив

distanceРазстояние109 км
changesДиректен автобусНе

автобуси от Банско до Пловдив покриват 109 км. Пътуващите най-често тръгват от Bansko, Avtogara (Банско, Автогара) и пристигат на Plovdiv, Tsentralna Gara (Пловдив, Централна Гара).

Съвети за пътуване: Автобуси от Банско до Пловдив

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Пловдив с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от Банско до Пловдив.
FAQs

Когато тръгвате от Банско, имате различни опции за, за да започнете Вашия от включването на. Когато пристигнете в Пловдив, можете да завършите Вашия в Автогари като например Plovdiv, Tsentralna Gara (Пловдив, Централна Гара), Plovdiv, Avtogara Yug (Пловдив, Автогара Юг) и Plovdiv, Avtogara Sever (Пловдив, Автогара Север).

Пътниците най-често се качат на [+travelMode] от Bansko, Avtogara (Банско, Автогара), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Plovdiv, Tsentralna Gara (Пловдив, Централна Гара), на от центъра на града.

Jednodnevni izlet do Пловдив iz Банско se isplati s vremenom putovanja od мин u svakom smjeru. Provjerite u Omio aplikaciji   najbolji način putovanja.

Автобуси от Банско до Пловдив: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни дестинации за пътуване

НачалоАвтобусиАвтобуси до ПловдивЕвтини автобусни билети от Банско до Пловдив

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки