Евтини автобусни билети от Ловеч до София

пт, 24.05
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от Ловеч до София

distanceРазстояние123 км
changesДиректен автобусНе

автобуси от Ловеч до София покриват 123 км. Пътуващите най-често тръгват от Lovech, Avtogara (Ловеч, Автогара) и пристигат на Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара).

Съвети за пътуване: Автобуси от Ловеч до София

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до София с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от Ловеч до София.
FAQs

Пътниците се качват на автобус най-често от Lovech, Avtogara (Ловеч, Автогара), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара), на от центъра на града.

Jednodnevni izlet do София iz Ловеч se isplati s vremenom putovanja od мин u svakom smjeru. Provjerite u Omio aplikaciji   najbolji način putovanja.

Автобуси от Ловеч до София: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

НачалоАвтобусиАвтобуси до СофияЕвтини автобусни билети от Ловеч до София

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки