Евтини автобусни билети от Пловдив до Банско

пн, 22.04
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от Пловдив до Банско

distanceРазстояние109 км
changesДиректен автобусНе
carriersАвтобусни превозвачиPinkbus

автобуси от Пловдив до Банско покриват 109 км с нашите партньори превозвачи като Pinkbus. Има директни услуги за пътуване с автобус. Пътуващите най-често тръгват от Plovdiv, Tsentralna Gara (Пловдив, Централна Гара) и пристигат на Bansko, Avtogara (Банско, Автогара).

Съвети за пътуване: Автобуси от Пловдив до Банско

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Банско с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от Пловдив до Банско.
FAQs
Вземете автобус от Пловдив до Банско с Pinkbus. Обаче, винаги е добре да проверявате всички възможни автобусни превозвачи за между Пловдив и Банско, тъй като може да има разлики в удобствата, които те предлагат.

Пътниците се качват на автобус най-често от Plovdiv, Tsentralna Gara (Пловдив, Централна Гара), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Bansko, Avtogara (Банско, Автогара), на от центъра на града.

Автобуси от Пловдив до Банско: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

НачалоАвтобусиАвтобуси до БанскоЕвтини автобусни билети от Пловдив до Банско

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки