Евтини автобусни билети от София до Botevgrad

вт, 18.06
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от София до Botevgrad

distanceРазстояние43 км
changesДиректен автобусНе
carriersАвтобусни превозвачиPinkbus

автобуси от София до Botevgrad покриват 43 км с нашите партньори превозвачи като Pinkbus. Има директни услуги за пътуване с автобус. Пътуващите най-често тръгват от Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара) и пристигат на Botevgrad, Avtogara (Ботевград, Автогара).

Съвети за пътуване: Автобуси от София до Botevgrad

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Botevgrad с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от София до Botevgrad.
FAQs
Вземете автобус от София до Botevgrad с Pinkbus. Обаче, винаги е добре да проверявате всички възможни автобусни превозвачи за между София и Botevgrad, тъй като може да има разлики в удобствата, които те предлагат.

Пътниците се качват на автобус най-често от Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Botevgrad, Avtogara (Ботевград, Автогара), на от центъра на града.

Jednodnevni izlet do Botevgrad iz София se isplati s vremenom putovanja od мин u svakom smjeru. Provjerite u Omio aplikaciji   najbolji način putovanja.
Най-евтиният месец за пътуване от София до Botevgrad с автобус е май.

Автобуси от София до Botevgrad: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни дестинации за пътуване

НачалоАвтобусиЕвтини автобусни билети от София до Botevgrad

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки