Евтини автобусни билети от София до Karlovo

пн, 22.04
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от София до Karlovo

distanceРазстояние120 км
changesДиректен автобусНе
carriersАвтобусни компанииPinkbus

автобуси от София до Karlovo покриват 120 км с нашите партньори превозвачи като Pinkbus. Има директни услуги за пътуване с автобус. Пътуващите най-често тръгват от Sofia, Sofia International Airport (T2) (София, Летище София (T2)) и пристигат на Karlovo, Bus and Coach Station (Карлово, Автогара).

Съвети за пътуване: Автобуси от София до Karlovo

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Karlovo с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от София до Karlovo.
FAQs
Вземете автобус от София до Karlovo с Pinkbus. Обаче, винаги е добре да проверявате всички възможни автобусни превозвачи за до Karlovo от София, тъй като може да има разлики в удобствата, които те предлагат.

Пътниците се качват на автобус най-често от Sofia, Sofia International Airport (T2) (София, Летище София (T2)), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Karlovo, Bus and Coach Station (Карлово, Автогара), на от центъра на града.

Автобуси от София до Karlovo: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни дестинации за пътуване

НачалоАвтобусиЕвтини автобусни билети от София до Karlovo

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки