Евтини автобусни билети от София до Казанлък

сб, 25.05
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от София до Казанлък

distanceРазстояние169 км
durationСредна продължителност на автобус5 ч 9 мин
priceСредна цена на билет с автобус84 лв (40 €)
changesДиректен автобусНе
carriersАвтобусни превозвачиPinkbus

автобуси от София до Казанлък покриват 169 км отнема средно 5 ч 9 мин с нашите партньори превозвачи като Pinkbus. Има директни услуги за пътуване с автобус. Можете да намерите най-евтините автобусни билети за този за само 79 лв (38 €), но средната цена на автобусни билети е 84 лв (40 €). Пътуващите най-често тръгват от Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара) и пристигат на Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара).

Съвети за пътуване: Автобуси от София до Казанлък

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Казанлък с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от София до Казанлък.
FAQs
Най-евтините билети от София до Казанлък започват от 79 лв (38 €), когато резервирате билет предварително. Средната цена на билет за пътуване от София до Казанлък е 84 лв (40 €), но цените варират в зависимост от времето на отпътуване и класата и обикновено са по-скъпи през деня.
Средното време за пътуване от София до Казанлък с автобус е 5 ч 9 мин   за 169 км, но продължителността може да бъде различна, ако пътувате през уикендите и в празнични дни.
За от София до Казанлък можете да вземете автобус с Pinkbus. Не забравяйте да проверите всички възможни автобусни компании, които предлагат услуги за до Казанлък от София на Omio, за да сравните какви удобства могат да имат.

Пътниците се качват на автобус най-често от Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара), на от центъра на града.

Най-евтиният месец за пътуване с автобус от София до Казанлък е май.
Да, можете да пътувате с автобус "между София и Казанлък.

Автобуси от София до Казанлък: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни пътувания

Най-популярни дестинации за пътуване

НачалоАвтобусиЕвтини автобусни билети от София до Казанлък

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки