Евтини автобусни билети от София до Лондон

ср, 24.04
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

СРАВНЯВАНЕ Цени за различните начини на пътуване

ср
24 апр
чт
25 апр
пт
26 апр
сб
27 апр
нд
28 апр
пн
29 апр
вт
30 апр
ср
1 май
чт
2 май
пт
3 май
сб
4 май
нд
5 май
пн
6 май
вт
7 май
ср
8 май
чт
9 май
пт
10 май
сб
11 май
нд
12 май
пн
13 май
вт
14 май

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от София до Лондон

distanceРазстояние2014 км
durationСредна продължителност на автобус49 ч 30 мин
priceСредна цена на билет с автобус341 лв (164 €)
changesДиректен автобусНе
carriersАвтобусни компанииOurbus

автобуси от София до Лондон покриват 2014 км отнема средно 49 ч 30 мин с нашите партньори превозвачи като Ourbus. Има директни услуги за пътуване с автобус. Можете да намерите най-евтините автобусни билети за този за само 304 лв (146 €), но средната цена на автобусни билети е 341 лв (164 €). Пътуващите най-често тръгват от Sofia, Sofia International Airport (T2) (София, Летище София (T2)) и пристигат на London, Victoria Coach Station.

Съвети за пътуване: Автобуси от София до Лондон

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Лондон с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от София до Лондон.
FAQs
Най-евтините билети от София до Лондон започват от 304 лв (146 €), когато резервирате билет предварително. Средната цена на билет за пътуване от София до Лондон е 341 лв (164 €), но цените варират в зависимост от времето на отпътуване и класата и обикновено са по-скъпи през деня.
Средното време за пътуване от София до Лондон с автобус е 49 ч 30 мин   за 2014 км, но продължителността може да бъде различна, ако пътувате през уикендите и в празнични дни.
За от София до Лондон можете да вземете автобус с Ourbus. Не забравяйте да проверите всички възможни автобусни компании, които предлагат услуги за до Лондон от София на Omio, за да сравните какви удобства могат да имат.

Когато тръгвате от София, имате различни опции за, за да започнете Вашия от включването на. Когато пристигнете в Лондон, можете да завършите Вашия в Автогари като например London, Victoria Coach Station, Luton, London Luton Airport Bus Station и London, Golders Green Station.

Пътниците най-често се качат на [+travelMode] от Sofia, Sofia International Airport (T2) (София, Летище София (T2)), на около от центъра на града, и слизат от автобус на London, Victoria Coach Station, на от центъра на града.

Най-евтиният месец за пътуване с автобус от София до Лондон е май.
Полезно е да сравните различните възможности, защото има 2 начина да пътувате от София до Лондон, включително и с автобус "или полет".

Автобуси от София до Лондон: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни пътувания

НачалоАвтобусиАвтобуси до ЛондонЕвтини автобусни билети от София до Лондон

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки