Евтини автобусни билети от София до Враца

вт, 18.06
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

Най-евтините автобуси от София до Враца

Показване на часове на заминаване и цени за 18 юни

Най-ниска цена

Най-добрият начин за намиране на евтина тарифа е да резервирате билета си възможно най-рано и да избягвате пътуване в час пик.

най-евтино
Union Ivkoni National
07:002ч10
София, Централна Aвтогара (Sofia, Centralna Avtogara)
09:10Враца
20 лв1Еднопосочен
0 прекачвания

Разписание на автобуси София до Враца

Показване на автобуси за утре, вторник, 18 юни
Union Ivkoni National
07:002ч10
София, Централна Aвтогара (Sofia, Centralna Avtogara)
09:10Враца
0 прекачваниядиректен

Това е последният автобус за деня.

Открийте всички дати и времена на заминаване за това пътуване

СРАВНЯВАНЕ Цени за различните начини на пътуване

вт
18 юни
ср
19 юни
чт
20 юни
пт
21 юни
сб
22 юни
пн
24 юни
вт
25 юни
чт
27 юни
сб
29 юни
нд
30 юни
пн
1 юли
вт
2 юли
сб
6 юли
нд
7 юли

Най-бързите автобуси от София до Враца

Показване на часове на заминаване и цени за 18 юни

Най-бързо пътуване

2 ч 10 мин

Средно

2 ч 10 мин

Автобуси на ден

1

Разстояние

60 км

От 1 автобуса, които пътуват от София до Враца всеки ден, 1 са директни, така че е лесно да избегнете пътувания с прекачване.

най-бързо
Union Ivkoni National
07:002ч10
София, Централна Aвтогара (Sofia, Centralna Avtogara)
09:10Враца
20 лв1Еднопосочен
0 прекачвания

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от София до Враца

distanceРазстояние60 км
durationСредна продължителност на автобус1 ч 39 мин
priceСредна цена на билет с автобус13 лв (6 €)
frequencyЧестота на Автобус1 дневно
changesДиректен автобусДа, NaN ч NaN мин дневно
carriersАвтобусни компанииKarat-S, Pinkbus или FlixBus

автобуси от София до Враца покриват 60 км отнема средно 1 ч 39 мин с нашите партньори превозвачи като Karat-S, Pinkbus или FlixBus. Обикновено, има 1 автобус на ден, включително директни услуги. Средната цена на билет за този е около 13 лв (6 €), но най-евтините билети за автобус струват само 13 лв (6 €). Пътуващите най-често тръгват от Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара) и пристигат на Vratsa, Автогара.

автобусни превозвачи: от София до Враца

Намерете най-добрите с партньорите за пътуване на Omio от 13 лв (6 €). Можем да Ви намерим най-добрите оферти, разписания и билети, когато сравняваме и закупуваме най-добрия.

FlixBus е една от водещите бюджетни компании за пътуване с в Европа, основана в Германия и предлагаща услуги за пътуване с на дълги разстояния в Европа и САЩ. FlixBus също така осъществява нощни пътувания с по избрани маршрути по цялата Европа. Стандартните удобства на FlixBus включват безплатен Wi-Fi, контакти за зареждане на Вашия телефон, таблет или лаптоп по време на дълги пътувания с, допълнително пространство за краката, пространство за багаж и тоалетна. Можете дори да закупите закуски и напитки на борда. FlixBus предлага само стандартен билет за всички свои маршрути, който Ви позволява да вземете със себе си един ръчен багаж и един куфар на човек. Има допълнителни такси за допълнителен багаж и специфични резервации на места, като например ако искате да резервирате допълнително място, място с масичка или място с панорама.

Съвети за пътуване: Автобуси от София до Враца

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Враца с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от София до Враца.
FAQs
Най-евтините билети от София до Враца започват от 13 лв (6 €), когато резервирате билет предварително. Средната цена на билет за пътуване от София до Враца е 13 лв (6 €), но цените варират в зависимост от времето на отпътуване и класата и обикновено са по-скъпи през деня.
Средното време за пътуване с автобус от София до Враца е 1 ч 39 мин   за да пропътувате 60 км, с честота от около има 1 автобус на ден. Времето за пътуване може да се различава през уикендите и в празнични дни.
Първият автобус от София до Враца тръгва в 8: 00 ч.
Последният автобус от София до Враца тръгва в 9: 00 ч.
Да, възможно е да се пътува от София до Враца, без да се сменят влакове с. NaN ч NaN мин от София до Враца всеки ден. Възможно е да има по-малко директни услуги през уикендите или в празнични дни.
Вземете автобус от София до Враца с Karat-S, Pinkbus или FlixBus. Обаче, винаги е добре да проверявате всички възможни автобусни компании за между София и Враца, тъй като може да има разлики в удобствата, които те предлагат.

Когато тръгвате от София, имате различни опции за, за да започнете Вашия от включването на. Когато пристигнете в Враца, можете да завършите Вашия в Автогари като например Vratsa, Автогара и Vratsa (Враца).

Пътниците най-често се качат на [+travelMode] от Sofia, Centralna Avtogara (София, Централна Автогара), на около от центъра на града, и слизат от автобус на Vratsa, Автогара, на от центъра на града.

Jednodnevni izlet do Враца iz София se isplati s vremenom putovanja od 1 ч 39 мин u svakom smjeru. Provjerite u Omio aplikaciji   najbolji način putovanja.
Най-евтиният месец за пътуване от София до Враца с автобус е април.
Да, можете да пътувате с автобус "до Враца от София.

Автобуси от София до Враца: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни дестинации за пътуване

НачалоАвтобусиАвтобуси до ВрацаЕвтини автобусни билети от София до Враца

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки