Евтини автобусни билети от Солун до Русе

ср, 24.07
+ Добавяне на връщане
QR-Code
Сканирайте, за да изтеглите нашето безплатно приложение
Използвайте нашето приложение, за да получавате актуализации за пътуване в реално време и да резервирате билети от мобилното си устройство за влакове, автобуси, самолети и фериботи.
App Store
rate4.9
42K оценки
Google Play
rate4.6
136K прегледа

СРАВНЯВАНЕ Цени за различните начини на пътуване

чт
25 юли
пт
26 юли
сб
27 юли
нд
28 юли
пн
29 юли
вт
30 юли
ср
31 юли

Тези компании ни се доверяват. Ние продаваме билетите им на едно място.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Преглед: Автобус от Солун до Русе

distanceРазстояние435 км
durationСредна продължителност на автобус10 ч 55 мин
priceСредна цена на билет с автобус70 лв (34 €)
changesДиректен автобусНе
carriersАвтобусни компанииOurbus

автобуси от Солун до Русе покриват 435 км отнема средно 10 ч 55 мин с нашите партньори превозвачи като Ourbus. Има директни услуги за пътуване с автобус. Можете да намерите най-евтините автобусни билети за този за само 65 лв (31 €), но средната цена на автобусни билети е 70 лв (34 €). Пътуващите най-често тръгват от Thessaloniki, Airport Makedonia и пристигат на Ruse, Avtogara (Русе, Автогара).

Съвети за пътуване: Автобуси от Солун до Русе

Съвети за пътуване: Пътувайте с лекота до Русе с автобус. Независимо дали търсите бърз, евтин, или предлагащ съвсем различно изживяване, експертите ни по пътуванията са събрали всичко, което трябва да знаете, за да откриете идеалния вариант за пътуване от Солун до Русе.
FAQs
Най-евтините билети от Солун до Русе започват от 65 лв (31 €), когато резервирате билет предварително. Средната цена на билет за пътуване от Солун до Русе е 70 лв (34 €), но цените варират в зависимост от времето на отпътуване и класата и обикновено са по-скъпи през деня.
Средното време за пътуване от Солун до Русе с автобус е 10 ч 55 мин   за 435 км, но продължителността може да бъде различна, ако пътувате през уикендите и в празнични дни.
Най-ранният автобус от Солун до Русе тръгва в 10: 00 ч.
Последният автобус от Солун до Русе тръгва в 14: 15 ч.
Когато пътувате с автобус от Солун до Русе, можете да разчитате на Ourbus за най-добрия начин да стигнете до Русе. Също така можете да проверите всички възможни автобусни компании, които предлагат услуга между Солун и Русе и да сравните удобствата, които те предлагат, преди да закупите билет за автобус.

Когато тръгвате от Солун, имате различни опции за, за да започнете Вашия от включването на. Когато пристигнете в Русе, можете да завършите Вашия в Автогари като например Ruse, Avtogara (Русе, Автогара), Ruse, Avtogara Iztok (Русе, Автогара Изток) и Русе (Ruse), bul. Tsar Osvoboditel.

Пътниците най-често се качат на [+travelMode] от Thessaloniki, Airport Makedonia, на около от центъра на града, и слизат от автобус на Ruse, Avtogara (Русе, Автогара), на от центъра на града.

Най-евтиният месец за пътуване от Солун до Русе с автобус е януари.
Обаче, имате различни възможности, тъй като можете да пътувате от Солун до Русе по 2 различни начина: автобус "или полет".

Автобуси от Солун до Русе: свързана информация

Ето някои други ресурси, които може да имат информацията, която ви трябва

Най-популярни пътувания

НачалоАвтобусиАвтобуси до РусеЕвтини автобусни билети от Солун до Русе

Приложението Omio прави планирането на пътуване лесно

Ще ви отведем там, където искате да отидете. От актуализации за влакове в реално време до билети на мобилно устройство – нашето иновативно приложение е идеалният начин да планирате и проследявате пътуването си.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Валута
Език

Полезни връзки